Η «σωστή συντήρηση» είναι ο τίτλος της Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε του μεγαλύτερου σε έκταση και ενίοτε σημαντικότερου από πλευράς εξουσιοδοτημένου έμπορου της Kosmocar στην Ηπειρο.

Εξουσιοδοτημένο Service Audi, Volkswagen, Skoda

Εξουσιοδοτημένο service Audi - Volkswagen

Με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό σε 3 σημεία της Ηπείρου και να διατηρήσετε τα αυτοκίνητα σας σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.

Συμβαδίζοντας με τις αυξημένες ανάγκες του αγοραστικού κοινού, η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε επένδυσε και επενδύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της, βελτιώνοντας συνεχώς τα πεδία δραστηριότητας της σ όλους τους τομείς. Η διασφάλιση της ποιότητας είναι διακριβωμένη  κατά ISO 9001.

 Με μεγάλη εμπειρία εξυπηρετούμε κάθε σας ανάγκη στους άνετους χώρους που διαθέτουμε. Επιπλέον, η Γ.Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. βρίσκεται στη  διάθεσή σας, για να σας ενημερώσει για τις πραγματικές προσφορές των αυτοκινήτων εξυπηρέτησης.

Service Audi, Volkswagen, Skoda - Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Kosmokar

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

Είναι πολύ χρήσιμο το αυτοκίνητο εξυπηρέτησής να προγραμματίζεται με το κλείσιμο του ραντεβού σας. Επίσης  η Γ.Καψιώχας α.ε.β.ε παρέχει  υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας η οποία προσφέρεται ενεργά και εκτελείται εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης. Αυτό σημαίνει:

  • Παραλαβή & Παράδοση αυτοκινήτου
  • Μόνο παραλαβή ή μόνο παράδοση αυτοκινήτου
  • Παραλαβή & Παράδοση αυτοκινήτου σε συνδυασμό με το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

Κλείστε ραντεβού για service τώρα!