Εξουσιοδοτημένο Service Audi, Volkswagen, Skoda

Η Ιστορία μας

H Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στις υπηρεσίες αυτοκινήτων σε όλη την βορειοδυτική Ελλάδα και παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις σας.

Υπηρετώντας το όραμα μιας σύγχρονης και διαρκώς αναπτυσσόμενης εταιρίας, διατηρούμε πιστά τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα, με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας.

Αντιπροσωπεία Audi, VW, Skoda

Υπηρεσίες

Η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε είναι στην απόλυτη διάθεση για οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.

Οι οδηγίες που μας στέλνονται από την Kosmocar A.E (Επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Volkswagen-Audi για όλη την Ελλάδα), πολύ τακτικά ανανεώνονται ώστε να έχουμε στην διάθεση μας πληροφορίες, ακόμα και για τις πιο πρόσφατες τεχνικές βελτιώσεις και τελειοποιήσεις.

Προσωπικό

Η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε υλοποιεί ειδικά προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού της εταιρίας που αυξάνουν τις δεξιότητες τους, βελτιώνουν τις διαδικασίες και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες, ενώ μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη χρήση της νέας τεχνολογίας.

Επιτεύγματα & Στόχοι

Η συνεχής ανοδική πορεία των πωλήσεών της αντανακλά την ολοένα μεγαλύτερη προτίμηση των Ελλήνων αγοραστών στα αυτοκίνητα της Volkswagen και της Audi. Αντικατοπτρίζει επίσης την εμπιστοσύνη του σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε μέσω του επίσημου εισαγωγέα Kosmocar A.E.. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης και φροντίδας των πελατών μας.

Audi Αγρίνιο | Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Kosmokar