Η επισκευή του αυτοκινήτου σας είναι σημαντικό να γίνει σωστά και αξιόπιστα. Η Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. διαθέτει υπερσύγχρονα φανοποιεία Audi, Volkswagen, Skoda, τα οποία διακρίνονται τόσο για την τεχνογνωσία των τεχνικών τους όσο και για τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τους.

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας είναι πρωταρχικός στόχος της Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και επιδιώκουμε η επισκευή του αυτοκινήτου να είναι μια εύκολη για εσάς διαδικασία. Φροντίζουμε για την έγκαιρη διάθεση δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης για την περίοδο που το όχημά σας επισκευάζεται στα σύγχρονα φανοβαφεία μας.

Η παροχή διαμορφώνεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα καθώς και το στάδιο επισκευής του οχήματος.

Συνεργασία με Κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρείες

Για εργασίες που αποζημιώνονται από επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρίες, η Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. αναλαμβάνει την αποζημίωση της επισκευής του οχήματός σας. Σας απαλλάσσουμε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες και το βασικότερο… δεν χρειάζεται να εκταμιεύσετε χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

sunergasia me asfalistikes etaireies

Η Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. παρέχει υψηλές υπηρεσίες στην επισκευή του αυτοκινήτου. Η προσήλωσή μας στην ποιότητα μας επιτρέπει να δίνουμε 2 χρόνια εγγύηση των ανταλλακτικών και εργασιών που προσφέρουμε στα σημεία εξυπηρέτησής μας, σύμφωνα με τους όρους του κατασκευαστή.

Παραλαβή και Παράδοση

Σε περίπτωση που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και το πρόγραμμά σας γεμάτο υποχρεώσεις η Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. σας δίνει τη λύση. Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι μια επιπλέον παροχή, η οποία προσφέρεται ενεργά και εκτελείται εφόσον το επιθυμείτε. Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Παραλαβή & Παράδοση του αυτοκινήτου σας
  • Μόνο παραλαβή ή μόνο παράδοση του αυτοκινήτου σας
  • Παραλαβή & Παράδοση του αυτοκινήτου σας σε συνδυασμό
    με την παροχή αυτοκίνητου εξυπηρέτησης
vokslwagen tiguan

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για την υπηρεσία αυτή

Eπιλέξτε την όταν θα κλείσετε ραντεβού για service και ξενοιάστε από το άγχος της διαδικασίας.

Κλείστε Τώρα Ραντεβού